Bieszczadzka Spiżarnia

Smak życia

Szybka wysyłka! Wysyłamy w ciągu 48 godzin

Wygodna płatność dzięki szybkim płatnościom online PayU

Bezpieczne zakupy poprzez szyfrowane połączenie

Darmowa wysyłka już przy zamówieniach od 150 zł

Moje konto   

Cart 0 0,00 

Kategorie produktów

Oleje tłoczone na zimno z najlepszych nasion

Oleje

Octy & Shruby wytwarzane według tradycyjnych recept

Octy & Shruby

Świeże bakalie

Bakalie

Smak i zapach, który pozostaje z Tobą na cały dzień

Kawy

Słodki każdy dzień

Słodkości

Naturalne zioła i suszone owoce

Herbatki

Sam początek życia. Zdrowego życia!

Ziarna

Okazja

Olej z maku 20% taniej

SHRUB – oryginalne połączenie historii i nowoczesności

Shruby - ich historia sięga czasów starożytnych. Znali je już np. starożytni Rzymianie, którzy chcąc dłużej cieszyć się smakiem owoców konserwowali je w occie, a powstały napój dosładzali miodem i pili rozcieńczony z...

Octy Bieszczadzkiej Spiżarni

Metoda, jaką wytwarzamy nasze octy nazywa się metodą rzemieślniczą. Jednak samo pojęcie metoda rzemieślnicza jest bardzo ogólne i chyba jedyną rzeczą uniwersalną, która łączy prawdziwe octy rzemieślnicze jest długi...

Olej Prażony Mak

Zapewne niewielu z nas wie, że olej z maku w czasach tradycyjnego olejarstwa był olejem bardzo cenionym szczególnie ze względu na wysokie walory smakowe i często tłoczono go specjalnie na potrzeby dworskich kuchni. To...

Olej lniany

Olej lniany obok oleju z czarnuszki cieszy się największym powodzeniem wśród naszych klientów. Wcale nas to nie dziwi, ponieważ w naszej kuchni jest niewątpliwie numerem jeden, a dodawanie go do jedzenia stało się dla nas niemal oczywiste. Nie tylko dlatego że…

Klub stałego klienta

Utwórz konto klienta

i otrzymaj 20 punktów

Napisz opinię o produkcie

i otrzymaj 50 punktów

Zbieraj punkty

i oszczędzaj na zakupach

Smakowite przepisy

Pudding jaglany z musem owocowym
Pudding jaglany z musem owocowym
kasza jaglana 3/4 szkl. 2 szklanki wody 2 kiwi 1/2 banana 1 łyżeczka sezamu mleko migdałowe łyżeczka soku z cytryny płatki migdałowe żurawina nasiona czarnuszki olej...
Omlet na tortilli
Pieczony omlet na tortilli
tortilla pełnoziarnista 1/2 awokado rukola ser cheddar olej prażony mak Bieszczadzka Spiżarnia olej konopny Bieszczadzka Spiżarnia czosnek sól /...
krem z borowików
Zupa krem z borowików
My nadal intensywnie korzystamy z darów lasu tej jesieni, tym bardziej, że w tym roku natura jest wyjątkowo łaskawa w naszych stronach. Lasy są pełne nie tylko...
Sałatka
Miks młodych liści (rukola, roszponka, botwinka, szpinak) pomidorki paprykowe awokado gruszka płatki parmezanu olej konopny Bieszczadzkiej Spiżarni olej lniany...
Sos grzybowy
Sezon grzybowy w pełni, wiec łączymy przyjemne z... przyjemnym 😉, czyli obcowanie z naturą i z finiszem w kuchni.    ok. 500 g grzybów - u nas same borowiki 3...
Imbir marynowany w occie z pigwowca
Kochamy imbir pod każdą postacią, dlaczego? Jest pyszny i zdrowy. Szczególnie lubimy imbir marynowany - w takiej postaci jest świetnym dodatkiem do wielu potraw....
Talerz mocy
Talerz mocy
Gotujemy woreczek Natural Mix Zdrowe Plony. W tym czasie odcinamy różyczki brokuła i delikatnie obtaczamy je w oliwie. Układamy przygotowanego brokuła na blaszce i...
Warzywa na słodko-kwaśno z ryżem basmati
Warzywa na słodko-kwaśno z ryżem basmati
W miseczce mieszamy przecier pomidorowy, mąkę ziemniaczaną, ocet herbaciany KOMBUCHA z BIESZCZADZKIEJ SPIŻARNI , sos sojowy i sok z brzoskwiń, odstawiamy. W garnku...
Makaron ze szpinakiem
Makaron ze szpinakiem
W garnku, w osolonej wodzie, gotujemy makaron al dente. Na patelni rozgrzewamy odrobinę masła i wrzucamy mrożony szpinak. Gdy się rozmrozi – przyprawiamy go solą,...
Łosoś z porami
Łosoś zapiekany w piekarniku z porami i pomidorkami koktajlowymi
Łososia solimy, pieprzymy i odstawiamy na ok godzinę do lodówki. Następnie wykładamy blachę papierem do pieczenia, układamy pora, na nim łososia, którego wcześniej...
Mój koszyk
Twój koszyk jest pusty.

Wygląda na to, że jeszcze nie dokonałeś wyboru.